Lunchmeny

OBS! Ingen lunchservering långfredagen 29/3 och annandag påsk 1/4
 
Lunchen serveras mellan kl. 11:00 - 14:00 helgfri måndag - fredag
Pris: 130 kr (vegetariska/vegan rätter)
140 kr (övriga rätter)
Ingår sallad, kaffe/te och räkchips


Buljong i våra soppa rätter innehåller ingen fläsk.
 
Våra vegetariska och vegan rätter tillagas endast med ekologisk tofu.
Vid ev. allegier vänligen fråga vår personal.

 
Med hänsynstagande till miljön packas nudlar, buljong och tillbehör nu tillsammans i en låda/bärgare. Vill du ha dem i två separata lådor vänligen säg till vid beställning av soppa rätter.

Måndag

1. Pho Ga (kan tillagas utan gluten)

Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten) Kan kombinera med nr 4
Färska vårrullar fyllda med MSC-märkta handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (kan tillagas utan gluten) kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Tisdag

1. Pho Ga (kan tillagas utan gluten)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Pho Xao Ga (kan tillagas utan gluten)
Wokade platta risnudlar med kycklingfilé, böngroddar, morötter och salladslök. 

3. Pho Xao Dau Phu (kan tillagas utan gluten)
Wokade platta risnudlar med ekologiska tofu, böngroddar och morötter.

4. Bun Ga Nuong (kan tillagas utan gluten)
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Onsdag

1. Pho Ga (kan tillagas utan gluten)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten) Kan kombinera med nr 4
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (kan tillagas utan gluten) Kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Torsdag

1. Bun Bo Hue (kan tillagas utan gluten)
Traditionell soppa från Hue-regionen. Serveras med biff, runda risnudlar, böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten) Kan kombinera med nr 4
Färska vårrullar fyllda med MSC-märkta handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Com Rang Thap Cam (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten)
Stekt ris med kyckling, MSC-märkta handskalade räkor, ägg, vårlök, vitlök, morötter, ärtor och majs.

4. Bun Ga Nuong (kan tillagas utan gluten) Kan kombinera med nr 2
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Fredag

1. Pho Ga (kan tillagas utan gluten)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten) kan kombinera med nr 2
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (kan tillagas utan gluten)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (kan tillagas utan gluten) kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.