Lunchservering

Vardagar kl. 11.00 - 14.00
Pris: 95 kr
Avhämtning / take away: 90 kr


Buljong i våra soppa rätter innehåller ingen fläsk!
 

V. 50

Måndag

1. Pho Bo (glutenfri)

Traditionell soppa med biff, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (glutenfri om soja-/fisksås väljs) kan kombineras med nr 4
Färska vårrullar fyllda med handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) kan kombineras med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Tisdag

1. Bun Bo Hue (glutenfri)
Traditionell soppa från Hue-regionen med biff och runda risnudlar, fläsklägg, ekologiska böngroddar och örter.

2. Bo Xao Rau (glutenfri är möjlig) Kan kombineras med 4
Wokad biff med färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

3. Pho Xao Dau Phu (glutenfri)
Wokad platta risnudlar med ekologiska tofu, ekologiska böngroddar och morötter.

4. Bun Ga Nuong (glutenfri) Kan kombineras med 2
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Onsdag

1. Pho Ga (glutenfri)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (glutenfri) Kan kombineras med 4
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) Kan kombineras med 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Torsdag

1. Bun Bo Hue (glutenfri)
Traditionell soppa från Hue-regionen med biff och runda risnudlar, fläsklägg, ekologiska böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (glutenfri om fisk-/sojasås väljs) Kan kombineras med nr 4
Färska vårrullar fyllda med handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Com Rang Thap Cam (vegan med tofu) (glutenfri)
Stekt ris med kyckling, handskalade räkor, ägg, vårlök, vitlök, morötter, ärtor och majs.

4. Bun Ga Nuong (glutenfri) Kan kombineras med nr 2
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Fredag

1. Pho Ga (glutenfri)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (glutenfri) kan kombineras med 4
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) kan kombineras med 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.