Lunchservering

Vardagar kl. 11.00 - 14.00
Pris: 95 kr
Avhämtning / take away: 90 kr


Buljong i våra soppa rätter innehåller ingen fläsk!
 

Måndag

1. Pho Bo (glutenfri)

Traditionell soppa med biff, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (glutenfri med soja-/fisksås) kan kombinera med nr 4
Färska vårrullar fyllda med handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Tisdag

1. Bun Bo Hue (glutenfri)
Traditionell soppa från Hue-regionen med biff och runda risnudlar, fläsklägg, ekologiska böngroddar och örter.

2. Ga Ca-ry
Kycklingcurry med kokosmjölk, citrongräs, limeblad och morötter. Serveras med ris. 

3. Pho Xao Dau Phu (glutenfri)
Wokad platta risnudlar med ekologiska tofu, ekologiska böngroddar och morötter.

4. Bun Ga Nuong (glutenfri)
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Onsdag

1. Pho Ga (glutenfri)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (glutenfri) Kan kombinera med nr 4
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) Kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Torsdag

1. Bun Bo Hue (glutenfri)
Traditionell soppa från Hue-regionen med biff och runda risnudlar, fläsklägg, ekologiska böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (glutenfri med fisk-/sojasås) Kan kombinera med nr 4
Färska vårrullar fyllda med handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Com Rang Thap Cam (vegan med tofu) (glutenfri)
Stekt ris med kyckling, handskalade räkor, ägg, vårlök, vitlök, morötter, ärtor och majs.

4. Bun Ga Nuong (glutenfri) Kan kombinera med nr 2
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Fredag

1. Pho Ga (glutenfri)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (glutenfri) kan kombinera med nr 2
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.

2. Ga Ca-ry
Kycklingcurry med kokosmjölk, citrongräs, limeblad och morötter. Serveras med ris.
2. Thịt Rim
Bräserat fläskkarré med färska grönpeppar och femkrydda. Serveras med ris och sallad.
3. Mien Xao Ga (vegan med tofu) (glutenfri)
Wokade glasnudlar med kyckling, ekologiska böngroddar, morötter och skogsöronsvamp.
2. Bo Xao Rau (glutenfri är möjlig)
Wokad biff med färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.
3. Pho Xao Dau Phu (glutenfri)
Wokad platta risnudlar med ekologiska tofu, ekologiska böngroddar och morötter.
2. Bun Bo Nam Bo (gluttenfri är möjlig)
Wokad biff med citrongräs och gräslök. Serveras med jordnötter, sallad, risnudlar, inlagda rotfrukter och örter.

3. Dui Ga Rim (vegan med tofu) (glutenfri) 
Bräserade kycklingben med färska grönpeppar, ingefära och limeblad. Serveras med ris och sallad.
3. Ga Ca-ry 
Kycklingcurry med kokosmjölk, citrongräs, limeblad och morötter. Serveras med ris.
3. Com Rang Thap Cam (vegan med tofu) (glutenfri)
Stekt ris med kyckling, handskalade räkor, ägg, vårlök, vitlök, morötter, ärtor och majs.
3. Banh Xeo (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Vietnamesisk frasig crêpe med räkor, fläsk, ekologiska böngroddar och svampar. Serveras med sallad.
3. Mi xao ga (vegan med tofu)
Wokade äggnudlar med kyckling
2. Pho Xao Ga (glutenfri)
Wokad platta risnudlar med kycklingfilé, böngroddar och morötter.ekologiska böngroddar, morötter och salladslök. 

2. Bo Xao Rau (glutenfri är möjlig)
Wokad biff med färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

2. Ga Ca-ry
Kycklingcurry med kokosmjölk, citrongräs, limeblad och morötter. Serveras med ris.
2. Pho Xao Ga (glutenfri)
Wokad platta risnudlar med kycklingfilé, böngroddar och morötter.ekologiska böngroddar, morötter och salladslök.