Lunchmeny

Lunchen serveras mellan kl. 11:00 - 14:00 helgfri måndag - fredag
Pris: 105 kr, ingår sallad, kaffe/te och räkchips

Avhämtning: 10% rabatt så länge Wuhanviruset (Covid-19) härjar i Stockholm


OBS, ingen lunchservering på fredagen den 19 juni 2020.

Buljong i våra soppa rätter innehåller ingen fläsk.
 
Våra vegetariska och vegan rätter tillagas endast med ekologisk tofu.
Vid ev. allegier vänligen fråga vår personal.

Måndag

1. Pho Ga (glutenfri)

Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, ekologiska böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (glutenfri med fisk-/sojasås) Kan kombinera med nr 4
Färska vårrullar fyllda med MSC-märkta handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Tisdag

1. Bun Bo Hue (glutenfri)
Traditionell soppa från Hue-regionen med biff och runda risnudlar, fläsklägg, ekologiska böngroddar och örter.

2. Pho Xao Ga (glutenfri)
Wokade platta risnudlar med kycklingfilé, ekologiska böngroddar, morötter och salladslök. 

3. Pho Xao Dau Phu (glutenfri)
Wokade platta risnudlar med ekologiska tofu, ekologiska böngroddar och morötter.

4. Bun Ga Nuong (glutenfri)
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Onsdag

1. Pho Ga (glutenfri)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, ekologiska böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (glutenfri) Kan kombinera med nr 4
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) Kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Torsdag

1. Pho Bo (glutenfri)
Traditionell soppa med biff, platta risnudlar, ekologiska böngroddar och örter.

2. Goi Cuon (vegan med tofu) (glutenfri med fisk-/sojasås) Kan kombinera med nr 4
Färska vårrullar fyllda med MSC-märkta handskalade räkor, grillad kycklingfilé, mango, sallad, örter, risnudlar, inlagda rotfrukter och jordnötter.

3. Com Rang Thap Cam (vegan med tofu) (glutenfri)
Stekt ris med kyckling, MSC-märkta handskalade räkor, ägg, vårlök, vitlök, morötter, ärtor och majs.

4. Bun Ga Nuong (glutenfri) Kan kombinera med nr 2
Grillad kycklingfilé. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.


Fredag

1. Pho Ga (glutenfri)
Traditionell soppa med kyckling, platta risnudlar, ekologiska böngroddar och örter.

2. Bun Cha Nem (vegan med tofu) (glutenfri) kan kombinera med nr 2
Friterade vårrullar fyllda med kyckling, räkor, taro, glasnudlar, skogsöronsvamp och rotfrukter. Serveras med jordnötter, sallad, inlagda rotfrukter och risnudlar.

3. Ga Xao Rau (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Wokad kycklingfilé med citrongräs och färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

4. Bun Heo Nuong (glutenfri) kan kombinera med nr 2
Grillad fläskkarré. Serveras med risnudlar, jordnötter, sesamfrö, sallad, inlagda rotfrukter och örter.

2. Thịt Rim
Bräserat fläskkarré med färska grönpeppar och femkrydda. Serveras med ris och sallad.
3. Mien Xao Ga (vegan med tofu) (glutenfri)
Wokade glasnudlar med kyckling, ekologiska böngroddar, morötter och skogsöronsvamp.
3. Pho Xao Dau Phu (glutenfri)
Wokade platta risnudlar med ekologiska tofu, ekologiska böngroddar och morötter.
2. Bun Bo Nam Bo (gluttenfri är möjlig)
Wokad biff med citrongräs och gräslök. Serveras med jordnötter, sallad, risnudlar, inlagda rotfrukter och örter.
3. Dui Ga Rim (vegan med tofu) (glutenfri) 
Bräserade kycklingben med färska grönpeppar, ingefära och limeblad. Serveras med ris och sallad.
3. Com Rang Thap Cam (vegan med tofu) (glutenfri)
Stekt ris med kyckling, MSC-märkta handskalade räkor, ägg, vårlök, vitlök, morötter, ärtor och majs.
3. Banh Xeo (vegan med tofu) (glutenfri är möjlig)
Vietnamesisk frasig crêpe med MSC-märkta räkor, fläsk, ekologiska böngroddar och svampar. Serveras med sallad.
3. Mi xao ga (vegan med tofu)
Wokade äggnudlar med kyckling
2. Bo Xao Rau (glutenfri är möjlig)
Wokad biff med färska grönsaker. Serveras med ris och sesamfrö.

2. Ga Ca-ry
Kycklingcurry med kokosmjölk, citrongräs, limeblad och morötter. Serveras med ris.
2. Pho Xao Ga (glutenfri)
Wokade platta risnudlar med kycklingfilé, ekologiska böngroddar, morötter och salladslök. 

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi oregelbundna öppettider tillsvidare.
Vi vill hellre att ni beställer mat för avhämtning och erbjuder därför 10% rabatt på uthämtad mat. OBS, detta gäller ej beställningar via Uber Eat!